Rempah Leni merupakan produk IKS tempatan yang diusahakan oleh Anak Sarawak. Rempah Leni ini amat mudah dan ringkas. Ia sangat sesuai untuk kegunaan ibu-bapa atau individu yang sangat sibuk tetapi mementingkan pemakanan yang sihat dan seimbang. Produk ini tidak mengandungi bahan pengawet dan cara penyimpanan adalah di ruangan sejuk beku.
Rempah Leni menawarkan pelbagai jenis masakan seperti senarai berikut:
Masak Hitam, Rendang, Kari Ayam/Daging ,Pes Kari Ikan,
Masak Merah, Kurma,
Masak Merah, Kurma,
Kicap ,Sweet & Sour, Nasi Minyak, Nasi Briyani,
Kuah Satay, Perencah Mee Goreng,
Kuah Satay, Perencah Mee Goreng,
Sambal Nasi Lemak, Kerabu, Perencah Sup,
Pes Ayam/Daging Bakar
Pes Ayam/Daging Bakar